Voor locatie eigenaren

//Voor locatie eigenaren

Beschikt u over één of meerdere werkplekken, vergaderruimten of workshopruimten? Wilt u gemakkelijk bereikbaar zijn en optimaal bereik hebben? Officebooking biedt locatie-eigenaren op eenvoudige wijze de mogelijkheid om locaties aan te bieden, uw reserveringen te beheren en bezoekers van uw locatie te factureren.

U behoudt volledige controle over de reserveringen, Officebooking kan volledig geïntegreerd worden met de meest gangbare reserveringssystemen. Via onze flexibele back office applicatie kunt u locaties beheren, uw actuele bezetting raadplegen, reserveringen inzien en uw facturen beheren. Officebooking draagt desgewenst zorg voor facturatie en verrekening van uw facturen*. 

Kosten
Gebruik van Officebooking is kosteloos voor het eerste jaar. Binnen deze aanbieding kunt u onbeperkt werkplekken of ruimtes toevoegen. Zo kunt u gemakkelijk uw werkplekken beheren en bent u vindbaar voor de klanten van Officebooking. Indien u gebruik van onze boekingsfunctionaliteit wil maken brengen wij een beperkte vergoeding in rekening. Zo bent u altijd vindbaar en bepaalt u zelf welke ruimtes of werkplekken u reserveerbaar maakt. De aanvullende vergoeding om gebruik te maken van het boekingssysteem is € 2,65 per ruimte per maand. U betaalt geen aanvullende kosten per reservering. 

By | 2012-11-14T18:54:35+00:00 November 14th, 2012|Werkt voor..|Comments Off on Voor locatie eigenaren