Waar werk jij vandaag?

//Waar werk jij vandaag?

Je mobiele telefoon gebruik je al voor van alles. Informatie zoeken of informatie delen. Het organiseren van werk en privé leven. Heb je je mobiel al eens gebruikt om een vrije werkplek te vinden op kantoor? Of op een andere kantoorlocatie? Of om een vergaderruimte te boeken? 

Ons aanbod

Veel werkgevers hebben de afgelopen jaren kantoorruimtes geschikt gemaakt voor het delen van werkplekken.  Dat scheelde in kosten en verbeterde de organisatie. Mooi zo’n slimmere organisatie en meer keuzevrijheid. Maar..waar ga jij vandaag zitten?  

Met de vernieuwde apps van Officebooking wordt je smartphone ook een stuk slimmer.  Zoek en vind een werkplek. Waar je ook bent of naar toe gaat. Reserveer je plek in een oogwenk. Of laat je collega’s weten dat je er bent.  Gebruik je historie of favorieten om je plek nog sneller te boeken.  

Hoe kan je meedoen?

Download onze apps en registreer vandaag. Maak via je werkgever gebruik van onze diensten: stuur een berichtje naar je HR- of mobiliteitsmanager en vraag om de werkgeverscode. Je werkgever dient bij ons bekend te zijn om deze code te kunnen geven. Nieuwe werkgevers kunnen zich hier aanmelden

By | 2018-04-16T17:15:38+00:00 November 14th, 2012|Werkt voor..|Comments Off on Waar werk jij vandaag?