Werkt het nieuwe werken?

//Werkt het nieuwe werken?

Heeft u herhuisvestingsplannen? Het Nieuwe Werken net ingevoerd? Wilt u flexibiliteit in uw ruimte aanbod door beter beheer van uw reserveringen? Officebooking biedt een aantal innovatieve diensten zoals het inchecken via de Work-o-meter, reserveren én factureren via de Booking engine of het meten van de kwaliteit van uw kantoorruimte via de Sfeersensor. 

Officebooking biedt de mogelijkheid om real time benutting van werklocaties in kaart te brengen. Door de inzet van een mobiele app, de Work-o-Meter, wordt daadwerkelijke benutting van werkplekken op een eenvoudige wijze in kaart gebracht. Daar zijn geen bijzondere zaken voor nodig, de werknemer scant met zijn mobiele telefoon een locatie of voert een locatiecode in bij aanvang van het gebruik en stopt de sessie op het moment dat hij of zij de ruimte verlaat. Via een back office applicatie kunt u zien welke ruimten zijn gereserveerd, in gebruik zijn en wie de ruimte of werkplek in gebruik heeft. 

Via het reserverings- en boekingssysteem van Officebooking krijgen werknemers snel inzicht in beschikbare werklocaties en kunnen additioneel aanbod zoeken, bijvoorbeeld een vergaderruimte of werkplek bij een business center.

Door inzet van de mobiele applicatie ‘Sfeersensor’  wordt de beleving van werknemers in kaart gebracht en beschikt uw onderneming over real-time feedback van werknemers. De Sfeersensor is ook eenvoudig in te zetten voor bezoekers van seminars, conferenties en workshops. 

By | 2012-11-14T18:53:26+00:00 November 14th, 2012|Werkt voor..|Comments Off on Werkt het nieuwe werken?