Werkgevers: benut voordelen van flexibilisering werkplekbeheer

//Werkgevers: benut voordelen van flexibilisering werkplekbeheer

Bedrijven die hun medewerkers flexibel laten werken kunnen fors besparen op kantoorkosten, hebben tevredener en productievere medewerkers en leveren een aanzienlijke bijdrage aan een vermindering van het autoverkeer.

Met Officebooking kunt u nu uw werknemers de ruimte geven om overal te werken: thuis, dicht bij huis, onderweg of op kantoor.

U heeft dan minder (dure) werkplekken nodig, kunt slimmer met uw parkeerruimte omgaan en meten of u uw doelen bereikt. En … u regelt dat zonder gedoe!

Ons aanbod

Officebooking levert innovatieve diensten waarmee overal werken heel gemakkelijk wordt: thuis, dicht bij huis, onderweg of op kantoor. Onze diensten zijn eenvoudig  te gebruiken en gemakkelijk om te beheren. Zo bespaart u waardevolle tijd!

Met behulp van onze innovatieve apps vinden uw medewerkers gemakkelijk zelf een vrije werkplek op uw kantoorlocaties. Ook beschikken ze over de mogelijkheid om de werkplek van collega’s te vinden. Door nauwkeurige registratie van het werkplekgebruik kunt u uw werkplekbezetting optimaliseren en besparen op ruimtegebruik door de effectieve inzet van thuis- en flexwerkplekken.

Met onze online dienstverlening kunt u, zonder grote investeringen, snel en effectief invloed uitoefenen op het:

Besparen op huisvestingskosten

Flexibiliseren van huisvesting

Verduurzamen van mobiliteit

Verhogen van werknemertevredenheid

Thuiswerken

Doe mee en ontvang een gratis proefperiode!

Introduceer onze dienstverlening ook bij uw medewerkers en registreer vrijblijvend voor een gratis proefperiode. Neem contact op met Officebooking voor een nadere kennismaking en toelichting via ons contactformulier of bel ons nu op 085 401 4970. Wel helpen u graag de voordelen van flexibel werken te realiseren.

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2018-04-16T17:15:32+00:00