Heb je ruimte?

//Heb je ruimte?

Officebooking zoekt ruimte!

Heb jij nog een plek? Biedt je werkplekken, vergader- of workshopruimtes aan voor tijdelijk gebruik? Wil je dat je locatie eenvoudig gereserveerd kan worden door werknemers vanuit grotere organisaties?

Officebooking biedt op eenvoudige wijze de mogelijkheid om werkplekken en vergaderruimtes aan te bieden, reserveringen te beheren en je bezoekers te factureren.

Overal werken was nog nooit zo gemakkelijk.

Officebooking gebruikers zijn medewerkers van onze bedrijfsklanten, leden van flexkantoren of deelnemers aan (open) campagnes zoals Flex en relax of Checkjewerkplek. Via de mobiele of webapp zoeken zij naar een beschikbare werkplek, vergaderruimte, vrije parkeerplek of bijvoorbeeld een bedrijfsfiets. Afhankelijk van de afspraken met de opdrachtgever kunnen zij ook een werkplek of vergaderruimte vinden bij een externe locatie.

Hoe werkt het voor mij?

Je hebt volledige controle over de reserveringen. Officebooking kan volledig geïntegreerd worden met de meest gangbare reserveringssystemen. Via onze flexibele back office applicatie kun je je locaties beheren, je actuele bezetting raadplegen, reserveringen inzien en klantgegevens beheren. Officebooking draagt zorg voor facturatie en uitbetaling van je reserveringen.

Ons aanbod

Gebruik van Officebooking voor Flexkantoren is kosteloos voor het eerste jaar. U ontvangt binnen deze aanbieding één locatiecode voor bijvoorbeeld uw flexwerkplekken. Je beschikt over de mogelijkheid om je gegevens in te voeren zodat uw locatie vindbaar wordt door bij ons aangesloten werknemers. Uw locatie wordt tevens aangeboden binnen de verschillende mobiliteit programma’s van Officebooking binnen het rijksprogramma Beter Benutten, bijvoorbeeld Check je werkplek in samenwerking met de Verkeersonderneming Rotterdam en Flex & Relax in samenwerking met Bereikbaar Haaglanden. Download onze folder voor meer informatie.

Meer plek?

Je kunt eenvoudig meer ruimtes toevoegen, bijvoorbeeld een vergaderruimte of workshop ruimte. Als een ruimte reserveerbaar is via Officebooking betaal je per ruimte een vast bedrag van €3,85 per maand. Gebruik je Officebooking ook voor je eigen boekingen? Laat je klanten of leden gemakkelijk aanmelden bij Officebooking met je bedrijfscode.

Hoe kunt u meedoen?

Registreer zelf uw locatie via onze site. Meer weten? Voor het maken van een afspraak op uw locatie voor een nadere toelichting en demonstratie kunt u ons contactformulier gebruiken of bellen met 085 4014970.

2018-04-16T17:15:31+00:00