Besparen op huisvestingskosten

//Besparen op huisvestingskosten

U kunt snel besparen op huisvestings- en mobiliteitskosten door de invoer van tijd- en plaats-onafhankelijk werken. Zeker in combinatie met een flexibeler huisvestingsbeleid. Op de afronding van die grote en langdurige (her-)huisvestingsprojecten hoeft u daar niet voor af te wachten.

Start met onze hulp een pilot om uw daadwerkelijke werkplekgebruik beter te kunnen meten. Op basis hiervan leert uw organisatie efficiënter werken en heeft u de onderbouwing van uw business case. U zult niet de eerste zijn die 30% bespaart.

Officebooking ondersteunt u met slimme instrumenten die u helpen bij beleidsvorming en uitvoering. Wij helpen u keuzes inzichtelijk te maken en financieel te onderbouwen, zonder het sociale en maatschappelijk aspect van uw werkgeversrol daarbij uit het oog te verliezen. 

Naar het volgende voordeel.

 

By | 2018-04-16T17:15:30+00:00 January 24th, 2014|Werkt voor..|Comments Off on Besparen op huisvestingskosten