Thuiswerken

//Thuiswerken

Officebooking ondersteunt thuiswerken door de privacy vriendelijke registratie van thuiswerkplekken binnen ons systeem. De medewerker checkt ook bij thuiswerken in. Voor collega’s is duidelijk dat de medewerker thuis werkt.

Niet altijd is het echter haalbaar thuis in alle rust te werken. Veel medewerkers geven dan ook de voorkeur aan een makkelijk bereikbare werkplek in de buurt. Met de ondersteuning van Officebooking zijn alle beschikbare en goed bereikbare werkplekken makkelijk te vinden voor uw medewerkers. U als werkgever bepaalt uiteraard de spelregels waar binnen daarvan gebruik gemaakt kan worden. Deze zijn eenvoudig in onze tools vast te leggen, zodat de betrokken werknemer een gepersonaliseerd aanbod van werkplekken kan gebruiken.

2018-04-16T17:15:30+00:00