Officebooking werkt óók bij Samsung Executive Briefing Center

/, Werkt voor../Officebooking werkt óók bij Samsung Executive Briefing Center

Op donderdag 25 september opende Samsung Nederland het Executive Briefing Center in Delft. Klanten en partners van Samsung maken hier kennis met de nieuwste technologie en diensten van Samsung, gericht op de zakelijke markt. Bezoekers van het EBC ervaren de Samsung Experience binnen de thema’s hospitality, health, retail en office & banking. Officebooking is trotse partner van het Samsung EBC en toont haar diensten op het gebied van indoor-lokalisatie, wayfinding en reserveren.

De werknemer van morgen werkt overal: thuis, dicht bij huis, onderweg of op kantoor. Dat vraagt een goede ondersteuning van de werknemer bij het plannen en organiseren van de werkplek of vergaderlokatie. Veel bedrijven zoeken naar nieuwe manieren om de mobiliteit en werkplekaanbod van de werknemer te verbeteren. Officebooking biedt innovatieve diensten bij het optimaliseren van de werkplekstrategie door een goede ondersteuning van de werknemer en de integratie van de nieuwste technologieën zoals Near Field Communication, iBeacon en smart sensortechnologie.

Wilt u ook zien hoe Officebooking werkt bij het Samsung Executive Business Center? Neem contact met ons op via info

[at]officebooking.net of 085-4014970.
2018-04-16T17:15:26+00:00