Werken onderweg bij Regus

//Werken onderweg bij Regus

Bij Officebooking mag je zelf kiezen waar je werkt. Thuis, dichtbij huis of onderweg. Om er voor te zorgen dat er altijd een aantrekkelijke locatie bij je in de buurt is, blijven we ons netwerk aan ondersteunde locaties uitbreiden.

We zijn erg blij te kunnen melden dat nu ook Regus met ons samenwerkt. Vanaf deze week vind je dan ook in onze tools de locaties van Regus. Zo bieden we nog meer keuzevrijheid en is het  nog aantrekkelijker om een tijdelijk op een andere plek te werken.

Vermijd de files: werk ook overal!

Regus is de grootste aanbieder van flexibele werkruimten in de wereld. Meer dan 1 miljoen klanten per dag gebruiken het aanbod aan locaties verspreid over meer dan 100 landen. Met het toenemende aanbod aan innovatieve producten en diensten, ondersteunt Regus mensen om thuis, langs de weg of op kantoor te werken.

2014-10-07T11:17:21+00:00