Sinterklaas beloont spitsmijders

//Sinterklaas beloont spitsmijders

Wild! van de spits is het project waarbij regelmatige spitsrijders worden beloond voor het mijden van de spits in de regio Rotterdam. Deze regeling met 11.000 deelnemers loopt in december af.

In samenwerking met de Verkeersonderneming hebben alle 11.000 deelnemers aan de Wild van de spits! nu een aantrekkelijke sinterklaas aanbieding cadeau ontvangen. Sint mijdt immers al jaren het spitsverkeer op de snelwegen in de regio.

Werk met Officebooking tijdens de spits vaker thuis of op een werkplek dicht bij huis. Zo spaar je bij  elke nieuwe spitsmijding voor een steeds grotere korting op producten bij Coolblue. Speciaal voor de sinterklaasactie geldt tijdelijk nog meer voordeel:  registreer je vóór 10 december 2014 op www.checkjewerkplek.nl als deelnemer van Check je werkplek, dan krijg je 5 extra spitsmijdingen uitgekeerd, ter waarde van € 15. Zo wordt buiten de spits blijven reizen wel heel aantrekkelijk. Deze regeling geldt alleen voor deelnemers aan Wild! van de spits.

2018-04-16T17:15:25+00:00