Heb je plek?

In januari start de campagne Flex & relax van Bereikbaar Haaglanden. Gedurende drie maanden wordt aan werknemers de mogelijkheid geboden om maximaal drie keer gratis te werken op een flexkantoor. Zo maken werknemers én werkgevers kennis met het werken op een professionele locatie als alternatief voor de thuiswerkplek. Via Officebooking zoeken en boeken deelnemers een werkplek bij de deelnemende flexkantoren.  De campagne wordt via 65 aangesloten werkgevers bij ongeveer 125.000 werknemers onder de aandacht gebracht. 

Maak ook gebruik van deze unieke kans om werknemers kennis te laten maken met jouw locatie en schrijf je locatie in.

Registreer jouw flexkantoor of unieke werkplek via het inschrijfformulier. We bieden je locatie aan via de app en het web reserveringssysteem. Je ontvangt een e-mail bij een reservering en kunt via de Officebooking beheersapplicatie eventuele boekingen beheren. 

Natuurlijk horen we het graag als je meer informatie wilt ontvangen, je kunt daarvoor contact opnemen met customer@officebooking.net

2018-04-16T17:15:25+00:00