Je auto is zó 2.0!

/, Projects, Werkt voor../Je auto is zó 2.0!


camagne_3PN_website
Officebooking werkt ook op de elektrische fiets! Gedurende de periode juli – oktober biedt Bereikbaar Haaglanden aan werknemers in of uit de stadsregio Den Haag de mogelijkheid om gedurende 6 dagen een e-bike uit te proberen. Medewerkers van deelnemende organisaties die normaal met de auto naar hun werk reizen kunnen zich inschrijven en een e-bike reserveren. Bij 9 aangesloten fietshandelaren in onder andere Den Haag, Leiden en Zoetermeer kunnen de e-bikes worden opgehaald.

Officebooking verzorgt het helvoorbeeld_hansstruijke reserveringsproces, van aanmelding tot uitgifte en terugkoppeling door de klant. De locatiemanagers beschikken over hun eigen beheermodule, deelnemers kunnen via de app of webreserveringsdienst een reservering plaatsen.

Meer weten over deze campagne? Ga ook 3.0 en bekijk alle activiteiten van Bereikbaar Haaglanden.

Zelf ook iets te leen of te huur? Neem contact op met Officebooking op 085-4014970 en maak kennis met onze diensten!

2018-04-16T17:15:25+00:00