Smart digital signage: Net Display Systems

//Smart digital signage: Net Display Systems

Digital signage staat voor de verspreiding van informatie, gericht op een bepaald publiek, op een specifieke locatie en specifiek tijdstip via digitale schermen, veelal op afstand beheerd met relevante visuele content. Deze vorm van dynamische communicatie vindt u zowel in openbare als besloten ruimtes, zoals winkels, hotels, luchthavens, restaurants, ziekenhuizen, universiteiten en bedrijfsgebouwen en vele andere locaties.

De kracht van digital signage bestaat eruit dat u zich op specifieke doelgroepen kunt richten via één enkel beeldscherm of een wereldwijd netwerk van beeldschermen. U regelt de verspreiding en de weergave van de content op de schermen. Deze digital signage kan slimmer worden gemaakt door aan te sluiten op gegevensbronnen zoals bijvoorbeeld de actuele werkplekbezetting van uw kantoorruimten door integratie met de Officebooking services. Om de grenzen op te zoeken van smart digital signage kan interactiviteit worden toegevoegd, real-time web content of analytics voor een maximale betrokkenheid en gebruikerservaring van uw publiek.

Aan de hand van een recente ontwikkelingen en casevoorbeelden zal Jurjen Noorloos van Net Display Systems de ondersteuning van smart workplace management met smart digital signage toelichten. De presentatie zal plaatsvinden op woensdag 13 januari in de Officebooking stand 4O.016 op de Vakbeurs Facilitair 2016. Raadpleeg hier het actuele programma voor de exacte tijden.

By | 2016-01-10T13:08:34+00:00 January 5th, 2016|Nieuws|Comments Off on Smart digital signage: Net Display Systems