Goldfish pre-release 4.3

/, Support/Goldfish pre-release 4.3

We zijn er druk mee geweest. Maar dan heb je ook wat! In deze pre-release van Goldfish versie 4.3 hebben we de volgende nieuwe features toegevoegd:

  • Exchange (2013) en Office 365: reserveer je asset nu ook gemakkelijk via Microsoft Outlook. Via onze synchronisatie dienst wordt de beschikbaarheid van je resource in zowel Exchange als Officebooking bijgewerkt.
  • Multilanguage – nog steeds in bèta maar je kan zowel de Engelse als Nederlandse taal instellen. In de komende periode wordt dat nog verder uitgebreid met taalkeuze op persoons niveau en in de verschillende apps.
  • Planner voor locatiemanager en admin: alle reserveringen van je assets in één handig overzicht, op locatieniveau. Je voegt snel een nieuwe reservering toe op naam van je gebruikers. Je gebruikers ontvangen van alle boekingen en eventuele wijzigingen een update via de e-mail.
  • Beschikbaarheid bij assets in de Booking engine: bekijk in de asset detail pagina de beschikbaarheid van je asset, voor vandaag en morgen!
  • Blokken boeken: als je een afwijkend reserverings schema hanteert, bijvoorbeeld voor een paar dagen, worden in het reserveringsvenster de beschikbare blokken (je vluchtschema) getoond.
  • Video overlay bij Room signage: als je ruimte even niets te doen heeft, wat wij ons niet kunnen voorstellen 😉 beschik je over de mogelijkheid om een youtube video af te spelen. Je stelt zelf de duur en het interval in.
By | 2018-04-16T17:15:23+00:00 May 3rd, 2016|Nieuws, Support|Comments Off on Goldfish pre-release 4.3