Stage Ontwerp en ontwikkeling Officebooking Open Community

/, Werkt voor../Stage Ontwerp en ontwikkeling Officebooking Open Community

Stage Ontwerp en ontwikkeling Officebooking Open Community

Voor derde jaars ICT studenten hebben we een hele leuke opdracht: het ontwikkelen van een (dynamische), internationaal georiënteerde website waarop onze ‘open community’ gemakkelijk kan worden getoond. Je werkt samen met ervaren ICT ontwikkelaars en front end designers maar voert wel zelfstandig je werkzaamheden uit.

Wij zoeken een student ICT aan een Hogeschool voor het ontwerpen en ontwikkelen van een responsive website. Het doel is om het open aanbod van locaties binnen Officebooking via een website gemakkelijker beschikbaar te stellen zodat geinteresseerde bezoekers sneller een locatie kunnen vinden en reserveren. Een belangrijk onderdeel van de site is de mogelijkheid om snel zelf je eigen locatie toe te voegen.

Van jou wordt gevraagd om zelfstandig een ontwerp uit te werken en te integreren met de door de leveranciers geleverde technologie. Je gebruikt daarvoor technologieën als HTML5, CSS3, JSON, PHP, XML en Javascript, de ontwikkelkits en testomgeving worden uiteraard beschikbaar gesteld.

De opdracht omvat het inventariseren van wensen en randvoorwaarden, het uitwerken van ontwerp, het realiseren van  en het testen van het resultaat binnen verschillende testopstellingen. Je voert de werkzaamheden uit bij ons op kantoor in Rotterdam.

Gewenst eindresultaat van de opdracht

  • Ontwerpdocumentatie met (functionele) beschrijving van het ontwerp
  • Realisatie programmatuur
  • Integratie elementen binnen ons platform
  • Werkende site

Beoogde achterliggende (bedrijfs)doelstelling

  • Het ontsluiten van het open aanbod van Officebooking.
  • Het vergroten van het open locatie aanbod.

Gewenste competenties en vaardigheden

  • Kennis en ervaring in website ontwikkeling
  • Kennis en ervaring met HTML5, CSS3, Javascript, PHP. Basiskennis van platforms als JQuery, Angular en JSON.
  • Communicatieve instelling

Over Officebooking

Officebooking is een innovatieve startup op het gebied van werkplek- en mobiliteitsmanagement. Met behulp van onze diensten kunnen medewerkers gemakkelijk een vrije werk- of parkeerplek vinden, een ruimte reserveren en naar collega’s zoeken.

By | 2016-05-10T09:44:01+00:00 May 10th, 2016|Join our team, Werkt voor..|Comments Off on Stage Ontwerp en ontwikkeling Officebooking Open Community