Release nieuws Officebooking core platform 4.10

//Release nieuws Officebooking core platform 4.10

We blijven voortdurend bezig om de Officebooking tools voor jullie te verbeteren. Vorige week is weer een nieuwe versie met veel verbeteringen en nieuwe functionaliteit in productie gegaan. Een aantal van de belangrijkste verbeteringen zijn:

Exchange/Office 365 integration
– Als je gebruiker in Exchange/O365 een afspraak boekt en deze gebruiker is nog niet aangemaakt in de Officebooking omgeving, wordt deze nu automatisch toegevoegd. Let op deze gebruiker is dan geregistreerd maar nog niet geactiveerd.
– Soms is een resource calendar tijdelijk niet beschikbaar in Exchange of Office 365. We hebben de wijze van synchroniseren aangepast zodat we bij onbeschikbaarheid de calender bij een volgende keer weer proberen.

Taalondersteuning
– We hebben aan onze taalvaardigheid gewerkt: de boekingsbevestiging, wijzigingen en annuleringen worden nu ook in de taal verzonden die je zelf kan instellen.

Assets en users beheren
– Grotere aantallen assets kunnen nu nog makkelijker worden beheerd door een betere paginering en meer filtermogelijkheden.
– Bij alle assets wordt nu gelijk ook de actuele statusinformatie (bezetting en/of reserveringen) weergegeven. Ben je altijd op de hoogte!

Bookinglist
– Het overzicht van alle actuele boekingen voor je signage scherm in je vergadercentrum, de Bookinglist, kon je al aan je eigen huisstijl aanpassen. Dit kan nu nog makkelijker met drie nieuwe standaard templates: dark, pilgrim en harmony. Kies de vormgeving die bij je past.

Daarnaast nog meer kleine bug fixes en optimalisaties. Suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via het contactformulier.

By | 2016-10-26T15:47:15+00:00 October 26th, 2016|Nieuws|Comments Off on Release nieuws Officebooking core platform 4.10