Release nieuws Officebooking 4.20

//Release nieuws Officebooking 4.20

We hebben flink doorgewerkt aan het Officebooking platform. Een aantal wijzigingen en verbeteringen zijn in de afgelopen periode in productie opgeleverd. De belangrijkste hiervan zijn:

Amenities
Kies je eigen amenities

We ondersteunen het toevoegen van extra items, ofwel amenities, bij een reservering. Wat die amenities voor jouw bedrijf zijn, kan je met behulp van je eigen OfficeAdmin account(s), zelf bepalen! Denk bijvoorbeeld aan catering, presentatiemiddelen, uitrijkaarten, etc. Per Asset kun je bepalen welke amenities daarbij voor de gebruikers beschikbaar zijn. Aan het bestellen van een amenity kan je desgewenst ook een prijskaartje hangen (let op dit is optioneel, als je geen prijs op voert wordt er niets getoond).

Bookinglist
Onze bookinglist kan je gebruiken om in een publieke ruimte reserverings- en bezettingsinformatie van ruimten te tonen. We hebben deze app in samenwerking met een aantal van onze gebruikers verbeterd, waarbij ook een aantal nieuwe vormgevingstemplates beschikbaar zijn gekomen.

Kortere reserveringstitels
De lengte van de titel van een reservering is nu beperkt tot maximaal 100 karakters. De reseveringstitels worden korter en duidelijker hebben we al gemerkt. Het overzicht op ondersteunde signage schermen is nu altijd mooi en informatief. Voor gebruikers van onze exchange-integratie is er voor gezorgd dat te lange titels automatisch worden ingekort.

Daarnaast nog meer kleine bug fixes en optimalisaties. Suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via het contactformulier.

 

 

 

By | 2018-04-16T17:15:23+00:00 December 8th, 2016|Nieuws|Comments Off on Release nieuws Officebooking 4.20