Check je parkeerplek met de Officebooking app

/, Nieuws/Check je parkeerplek met de Officebooking app

Officebofoto-13-02-17-12-58-39oking biedt nu exclusief de mogelijkheid om de bezetting van parkeerplekken te tonen door middel van een koppeling met het Nedap SensIT systeem. Online of via de app, de bezetting van uw parkeerterrein of -garage is altijd en voor al uw medewerkers inzichtelijk. Snel een laadstation claimen of een parkeerplek voor uw gasten reserveren? Geen probleem, u boekt gemakkelijk via onze app, on-line of touch displays.

Via onze api manager koppelen we eenvoudig al uw bestaande of gewenste sensoren aan ons ruimte management systeem. Zo hebben u en uw medewerkers direct inzage in de beschikbaarheid en inzet van al uw bedrijfsmiddelen, van parkeer- tot werkplek.

Het platform biedt verschillende reserveringsmogelijkheden, zo kunt je zelf kiezen voor een geschikt reserveringsschema: per tijdseenheid of op basis van beschikbaarheid. Een voorbeeld is het vrijgeven van een laadstation: zodra het laadstation beschikbaar komt wordt een bericht naar een wachtende medewerker gestuurd. De medewerker krijgt vervolgens de tijd om het toegewezen laadstation in gebruik te nemen.

We hebben deze scenario’s onder meer uitgewerkt in een case waarbij de beschikbare capaciteit van laadstations voor electrische auto’s onvoldoende word benut. De werkgever heeft voldoende laadstations maar beschikbaarheid op gewenste tijden in de ochtend is erg laag, gedurende de middag is er voldoende plaats.

 

elektrisch-laden-met-wachtrijjvdw

By | 2018-04-16T17:15:22+00:00 February 13th, 2017|Mobiliteit, Nieuws|Comments Off on Check je parkeerplek met de Officebooking app