Release 4.11 aanpassingen Officebooking Admin en locationmanager

/, Support/Release 4.11 aanpassingen Officebooking Admin en locationmanager

Het was hoog tijd voor een aantal belangrijke wijzigingen in Admin en Locationmanager! De belangrijkste wijzigingen op een rijtje:

  • Wijzigen naam organisator
  • Reserveren van niet-reserveerbare assets
  • Toevoegen en beheren amenities voor Locationmanager
  • Weergave amenities

Wijzigen naam organisator
Het is nu mogelijk om de naam van de organisator te wijzigen in zowel Admin als Locationmanager bij een bestaande reservering. Je selecteert eenvoudig de betreffende reservering en wijzigt de naam van de organisator. Let op de ‘oude’ organisator ontvangt geen annuleringsbevestiging, de nieuwe gebruiker ontvangt per e-mail een bevestiging van de wijziging. Als je wil dat iedereen een aparte mail ontvangt van de wijziging dan moet je de reservering annuleren en een nieuwe aanmaken op naam van de juiste persoon.change-user

Reserveren niet-reserveerbare assets

Het klinkt een beetje raar maar er zijn een aantal gevallen waarop je een specifieke ruimte of asset wel wil kunnen reserveren maar niet voor iedereen. In dat geval zet je de ruimte op ‘Niet reserveerbaar’ (Disable bookings in de engelse versie). Een admin en locationmanager kunnen de ruimte dan wel reserveren, reguliere gebruikers in de Bookingengine en de apps kunnen de ruimte wel bekijken maar niet reserveren.

disble-bookings

Toevoegen en beheren amenities voor Locationmanager

Binnen de aparte ‘app’ Locationmanager hebben we nu ook het aanmaken en beheer van amenities toegevoegd. Op je startscherm tref je gelijk onze handige planner met een actueel overzicht van reserveringen en de huidige bezettingsstatus van de ruimten. Tussen haakjes staat de capaciteit van de ruimte. Binnenkort komen er nog veel meer handige uitbreidingen van de planner!

daypilot

Weergave amenities en tonen bookinglist

icons-reservations
‘The devil is in the details’: zoals beloofd werken we hard aan een verbeterde en nog gebruikersvriendelijker weergave van je overzichten. In OfficeAdmin en Locationmanager wordt in de reserveringsoverzichten aangegeven of er amenities (mandje) bij de betreffende reservering zijn besteld. In de details van de reservering staan ze natuurlijk ook.
Bij de checklist kun je aangeven of je de reservering hebt bekeken.
Weergave van de reservering in de Bookinglist bepaal je door het vinkje bij het display aan of uit te zetten: standaard worden alle reserveringen getoond. Door het vinkje uit te zetten wordt de betreffende reservering niet weergegeven in de app ‘Bookinglist‘.

By | 2018-04-16T17:15:22+00:00 March 24th, 2017|Nieuws, Support|Comments Off on Release 4.11 aanpassingen Officebooking Admin en locationmanager