Vacature Medewerker Implementatie & Support

/, Nieuws/Vacature Medewerker Implementatie & Support

Ben jij net afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfskunde of Facilitair Management, heb je affiniteit met technologie en ben je klantgericht? Dan hebben wij dé baan voor jou. Wij zoeken per direct iemand die ons kan helpen bij het plannen, inrichten en uitrollen van ons platform en onze diensten bij nieuwe klanten in de Benelux.

Wie zijn wij?
Wij zijn Officebooking, een Ruimte Management Platform waarmee onze opdrachtgevers op innovatieve wijze de benutting en bezetting van hun bedrijfsmiddelen kunnen beheren. Via ons platform geven wij de eindgebruiker een breed pakket aan mogelijkheden om bijvoorbeeld een vrije ruimte te reserveren, een parkeerplek te boeken of een collega te vinden.

Alles draait om service. Daarom willen wij onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen bij het uitrollen en in gebruik nemen van ons platform. Communicatie en een goede projectvoorbereiding zijn daarbij essentieel. Om die reden zoeken wij een Medewerker Implementatie & Support die onze klanten helpt met een vloeiende start.

Wat ga jij bij ons doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het opstarten van een project, het inrichten en implementeren van ons platform binnen de bedrijfsomgeving van de klant en het begeleiden van de uitrol. Voor de opdrachtgever, de eindgebruikers, maar ook voor het uitvoeringsteam binnen Officebooking ben jij in de eerste periode na opdrachtverstrekking het eerste aanspreekpunt.

Dat vraagt om een analytische en communicatieve insteek: hoe wordt de nieuwe dienst geïntroduceerd? Welke vragen zijn er vanuit de eindgebruikers gesteld? Hoe verloopt de testfase? Jij bent onze ‘linking pin’ en vervult een belangrijke rol in de acceptatie van nieuwe werkwijzen en processen bij de klant.

Wie ben jij?
Plannen en organiseren zitten jou in het bloed. Bovendien heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een HBO- of WO-opleiding op het gebied van facilitaire dienstverlening, hospitality of bedrijfskunde en hebt affiniteit met ICT en techniek. Je hebt enkele jaren werkervaring en voelt je uitgedaagd door innovatie op het gebied van techniek en hospitality.

Verder ben jij:
• goed in de omgang met mensen
• creatief
• klantgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid
• helder en overtuigend in jouw communicatie
• in staat mensen te enthousiasmeren en tot verandering aan te zetten

Wat bieden wij jou?
Officebooking is een snelgroeiende ‘scale-up’ met een Europese klantbasis.
Wij werken wereldwijd intensief samen met technologie- en kennispartners. Wij zijn een jong bedrijf met een ‘lean’ team, wij vragen veel inzet van onze medewerkers maar bieden tegelijkertijd veel flexibiliteit en ruimte voor ontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen en ontwikkelen in onderwerpen als: internet of things, big data, smart buildings…. om er een paar te noemen.

Interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar info@officebooking.net en vermeld in de titel ‘Vacature Medewerker Implementatie & Support’.

———————————————————————————————————————————-

Aan alle werving- en selectiebureaus:
Deze vacature is alleen bedoeld voor sollicitanten die zelf op zoek zijn naar een baan, niet voor W&S bureaus of personen die zich laten vertegenwoordigen door een W&S bureau. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Alle inzendingen die niet op persoonlijke basis zijn ingestuurd worden beschouwd als ongevraagd en worden niet in behandeling genomen.

By | 2018-04-16T17:15:17+00:00 March 23rd, 2018|Join our team, Nieuws|Comments Off on Vacature Medewerker Implementatie & Support