Maak er nog eentje..

/, Support/Maak er nog eentje..

Release 4.3.3

We hebben weer het nodige gewijzigd aan de Bookingengine en OfficeAdmin:

  • Je kunt nu gemakkelijk een ‘kopie’ maken van je reservering in de Bookingengine, de webapp voor eindgebruikers van Officebooking. Bij het maken van je reservering kun je onderaan het veld ‘Maak een nieuwe reservering’ selecteren. Door de knop ‘Reserveren’ te selecteren wordt je reservering aangemaakt maar blijft het reserveringsscherm staan en kun je bijvoorbeeld dezelfde reservering aanmaken op een andere datum of een ander tijdstip.
    Dezelfde functionaliteit wordt binnenkort in officeAdmin en de Locationmanager aangeboden.

  • Het was tot nu toe niet mogelijk om de tijd en/of datum van reserveringen die gesynchroniseerd werden met Exchange of Office 365 te wijzigen in de web app, de Booking engine. We hebben dat nu aangepast zodat je gemakkelijker een wijziging in de tijd of datum kan invoeren.
  • Er zat een bug in de mogelijkheid om een titel te ‘verbergen’ op de Bookinglist, het overzichtsscherm. Dat pakte niet handig uit als je net een nieuwe reservering had aangemaakt waarvan je de titel niet getoond wil hebben op het display. Let op: standaard worden titels van reserveringen getoond. Door het vinkje ‘uit’ te zetten wordt de reservering niet meer op het overzichtscherm getoond, maar nog wel in de apps of de Interactive signage app.
  • Het is nu ook mogelijk om een reservering te ‘stoppen’ in OfficeAdmin. Dat werkt alleen voor reserveringen die al gestart zijn. In alle andere gevallen kun je een reservering wijzigen of annuleren.
By | 2018-04-26T10:40:19+00:00 April 26th, 2018|Nieuws, Support|Comments Off on Maak er nog eentje..